Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

Friday, February 14, 2014

Dear Sally Samsaiman,

Hehe... sebenarnya Yana tatau pulak setiap kali Sally nak pergi bercuti, Sally akan buat GA Holiday macamni. Hehehe...bagus idea ni. So, ni first time Yana join GA Holiday oleh Sally. Kali ni dah Part 3. Xpela...dah missed 2 part, now nak join Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).


Salam Melancong!

Setiap kali sally pergi bercuti...blog sally akan adakan GA yang bertujuan untuk memberi cenderahati kepada rakan-rakan blogger...Apa salahnya berkongsi kegembiraan dan kenangan kan..? Untuk percutian kali ni...Sally nak buat GA yang ketiga...sebab tak mampu nak beli souvenirs untuk semua orang ...hihihi...

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html


Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3).
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML, dalam entry, jawab satu soalan yg senang, "Kemana Sally nak pergi kali ni?" dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. 
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

5 orang blogger yang bertuah akan menerima souvenirs (undian melalui random.org)


Jawapan kepada soklan Sally "Kemana Sally nak pergi kali ni?" : Nak teka VIETNAM lah. Sbb pernah terbaca komen Sally, Korea termasuk lam list tahun ni...so maknanya Korea belum lagi kot. Vietnam dulu! Hahaha...hentam jugak lah. Klu salah...jangan marah ye Sally (^^,)

You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe