Luncheon on Friday Noon ~ 7 Feb 2014

Friday, February 07, 2014


Salam Jumaat.

Macam biasa, hari Jumaat...waktu rehat kan lama. Kat Putrajaya ni, kalau tempat favourite x lain x bukan di Alamanda lah. Xde tempat lain dahhh. Bila agaknya Putrajaya ni nak ada shopping mall lain selain Alamanda?
Hihihi...tgu IOI City Mall buka la, tapi lambat lagi...hujung taun ni dijangka siap, so..paling awal tahun depan jugak la bukak.

Hari ni pegi dating dengan 'adik2'... Semua ofismate, cuma yang sorang tu dah berhenti kerja.
So...biasa Jumaat tengahari, kami memang akan lunch sesama...


Kiri : Zira | Kanan : Ieykha
Hihi...suka betul budak2 ni bergambar. Sebelum makan sakan duk bergambar dulu...
Owh...aku macam biasa, menu kat Old Town, Asam Laksa lah.
Tapi hari ni Asam Laksa macam x sedap plak. Huhu... Kurang 'kick'..
Tapi makan lah jugak, sambil mulut duk mengomel.

Sale x habis lagi...banyak betul sale. Parkson pula ada sale untuk bonuslink member's card day hari ni. Macam rambang mata je walaupun sekadar cuci2 mata. Tapi sempat la p rembat sepasang blouse & kemeja di PDI. Sale kot... 2 pasang baru RM119.00. Tanpa was2 pergi pilih...

Duk sembang2, planning nak set date untuk men bowling. Dah lama gile x main bowling.
Syok bila sekali sekala jadi 'orang bujang', perasan macam masa muda mudi lagi...
Hehehehe...


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. semua cam dok pakat pakai tudung biru... he he he...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe