Mini Giveaway! Happy Birthday Tengkubutang

Tuesday, February 11, 2014


Selamat Petang bloggers.

Semalam ada baca Tengkubutang nak launch GA sempena birthday beliau yang ke tutttt pada 28 Februari ni. Hehe...hari ni pagi2 terus aku p terjah blog Tengkubutang. Tapi tulah...petang ni baru ada masa nak published. Busy sangat...

Yang ni hadiah utama : Rantai Tangan Avon ala2 Gold.
Okla kan, rantai tangan ekslusif daripada Avon. Sebab motif utama join GA ni ofcos la nak meramaikan follower, mengeratkan silaturrahim antara bloggers kan. Hadiah tu dah jatuh no.2.

Ni pula, syarat² dan hadiah utama GA ni :-


Kalau nak join, klik banner di atas atau boleh klik SINI.
Good luck semua peserta GA (^______^)

*Ucapan buat Tengkubutang : Selamat Hari Lahir, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan yer. Wishing u a day filled with happiness and a year filled with joy.
Allah Selamatkan kamu....

Kbai (^^,)



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  2. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe