Minum Petang

Thursday, February 06, 2014

Selamat Petang.

Tengahari tadi cakap pasal teh o ais, petang macamni best jugak kalau ada dapat teh o panas ni kan??
Biasa klu weekend, harus la buat minum petang a.k.a hi-tea. Kalau weekday, minum petang kat ofis jaaa...

Contoh nya :-


Minuman panas kegemaran aku, hot lemon green tea. Selain tu, nescafe o panas. Best2... 
Aku memang jarang minum apa2 jenis air yang dicampur dengan susu pekat, x sukaaaa. 
Tapi yang fresh milk, mmg favourite lah. Perut ni alergic cket dengan susu pekat, asal minum....siap siaga la berulang alik ke toilet. Ahakkk...

Owh...yang sebelah tu homemade banana split. Sila abaikan menu menggemukkan itu. Hakhak...

Apa menu biasa korang untuk minum petang eh? Pisang/cempedak goreng pun sodap jugak ni?
Atau cucur bilis/udang?? Nyum2...

Jom pulang yokk...


You Might Also Like

1 person(s) poked me!

  1. amboi sedapnya minum petang... akak jarang minum petang ni...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe