Monday Bluessss....

Monday, February 24, 2014


Salam Isnin.

Huarghhhhhh....menguap2x. Anok sapo la tak senonoh sopan ney? Haha....rutin hari Isnin lah. Blues je lebey. Mengantuk betul...rasa macam tak puas tido. Time malam nak tido, susah btol nak lelap....panas btol. Kena mandi dlu sebelum nak tido, baru senang nak  lena. Tapi xkan la tiap2 malam nak mandi, kang x pasai2 dapat penyakit lain plak. Tapi bila time subuh, sejuk yang amattt....sampai liat betul nak bangun taw.

Ni interkom dengan bos pagi tadi :-

Bos : Yana, minta bancuhkan saya teh yer. Pagi ni saya tak boleh minum milo, saya mengantuk lah.
Saya : Okay tok (shortfom Datuk).
Bos : Cepat yer...
Saya : Baik, sekarang juga.

Hehe....see? Bukan saya je yang mengantuk. Jarang bos dtg ofis dengan mengantuk. Maybe pack sangat jadual weekend aritu.

Sape2 yg duduk Putrajaya, korang perasan x semalam antara jam 8.30 malam sampai jam berapa ntah, asap tebal betul. Korang tahu tak kenapa? Macam berkabus tebal....tapi bila hidu bau macam asap. Ada apa2 yang terbakar lagi ker? Ke jerebu? Huhhh....aritu (minggu lepas) Petronas dekat rumah Yana terbakar, sampai ari ni belum buka lagi... Mungkin tengah repair/renovation lagi. So, petronas 9D yg lg satu tu meriah la sekarang....semua orang duk tumpu kat c2.

Note : Sedih ni baru 2 hari x update blog, tetiba status nuffnang dah bertukar ke non-glitterati.
Ohokkkk...mr. nuffnang kejam betol!!!


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. @NARDtheNERD , haha...klu tengok bersekali dengan tuan dia, mesti lagi kelakar. Hahaha...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe