Nuffnang

Monday, February 10, 2014


Selamat Pagi & Salam Isnin. 

Seronok ke weekend korang? Aku menghabiskan masa 2 hari Sabtu Ahad kat rumah jer hokeiii..
Saja merajuk2 manja dengan incik suami, sampai malas nak keluar. Aktiviti kat rumah, kemas je apa yang patut, cuci je apa yang perlu.. Huhuhu...
Sambil melayan keletah my babies a.k.a Max & Bella. Uhuuu...manja tahap ntah pape.

Pagi2 Isnin ni sebenarnya xde mood lagi nak update pape. Biasala...Monday Blues.
Hari ni datang ofis awal...sebelum 8.30pagi dah sampai. Arini Incik Suami datang anta...konon nak balik awal petang ni. Bajet harini bos memang x masuk ofis.
Sekali dapat mesej, tkr flight balik awal pagi.. Maksudnya jap ag masuk ofis la tu.
uhukkk...hancur la harapan nak balik awai petang ni.

Owh...dah melalut ke laut, tajuk lain...mengomel menda lain. 
Ni haa...pasal Nuffnang. Dulu masa mula2 start blogging, 2010 x silap...pernah la daftar nuffnang. Tapi xada la aktif mana pun. Ni try plak nak login nuffnang account tu balik, tapi memang xboleh daaa...
Masalahnya, email yang aku pakai dulu...tatau la makhluk mana yang hacked emel tu sampai xboleh buka. Dalam 2 tahun lepas kot. Lepas tu memang dah x pakai emel tu. Lupa lah plak, emel tu aku guna daftar nuffnang

Alkisahnya...bila daftar akaun nuffnang baru, aku xleh daftar blog aku...sebab blog tu dah didaftarkan sebelum ni. Uhuuuu....sedih okay. Korang ada cadangan untuk selesaikan masalah aku ney?


Sob...sob...sob...


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Haiiiii..Cakkk!!
    done follow sini no. 514
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. alahai.. yeke.. teman pun tak tau macam mana nak bantu.. cuba gi kat laman wen nuffnang n tanya sendiri kat nuffnang.. ?

    ReplyDelete
  3. tukar url blog dan import blog ni ke url baru...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe