Perempuan Pendek Itu Comel

Tuesday, February 18, 2014


Salam & Selamat Petang.

PENDEK? Ishk3...itu perkataan sensitippp taw. Hihi...bahasa sopan cket RENDAH.
Jaga2 taw dengan bahasa tu, nanti ada yang kecik ati.

Alhamdulillah...kenyang. Lunch dengan kuay teow goreng, homemade by chef Dean a.k.a incik suami.
Rajin incik suami bangun pagi untuk buat breakfast.
Hihihi...itulah incik suami saya. Okay...bukan saya yang buli yer.
Jangan salah anggap. Dia seorang suami yang memang suka berada di dapur.
Kalau saya yang memasak pun, memang beliau suka membantu di dapur.
(^_______________^)

Eh, dah lari tajuk. Ni ha...tadi Incik Suami saya share kat wall facebook.
Status tu hanya buat saya tersenyum sajaaaa....hahahaha~
Sebab saya salah sorang perempuan yang RENDAH itu. Hihi...tp sy gembira je dengan diri saya ini.
Tak pernah sekalipun persoalkan ciptaan Allah s.w.t.
Kerana saya terima diri saya seadanya. Peace~


Agak2 berapa orang yang setuju eh?
Hehehe...komen kalau setuju yer!

Kbai (^^,)

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe