"Seronoknya Dapat BR1M 3.0"

Friday, February 21, 2014



Salam Jumaat.

Rezeki hari Jumaat. Hari ni sebok je semua duk update pasai BR1M 3.0 ni kan?
Pro-kerajaan ke, Pro-pembangkang ke...semua dapat yer...jgn gaduh2, jgn bertikam lidah sesama sendiri.
Kerajaan dah bagi, hamek je duit tu....pastu diam2 pergi habiskan, ye dak?
Seronok jadi bujang.....xpayah share ngan sesapa. hihihi.... 
Dah dapat? Baguslaaa....seronok la weekend ni memasing eh? Owh....arini macam si 'bujang2' dulu je dapat. 
Tekan2....duit dah masuk lam akaun, terus sengih ke telinga kan? 
Huhuhu.....yg dah kahwin tu, esok kot eh baru masuk?

Ermmm....xpela, orang sebok update, Yana pun nak update jugak. 
Padahal Yana x dapat pun. Huhu...sedih! *sobs...sobs* Sape nak share dengan Yana eh? uhukkk....

Masa bujang dulu pun mana pernah dapat. Masa isi borang online tu, letak tang gaji, terus x lepas. 
Tapi gatai tangan punya pasai kan, saja letak gaji tipu saja nak test power sistem BR1M ,
sekali dapat emel x lulus. Kuikuikui....hamek kau, keje gomen, dpt no IC jer, LHDN dah leh skodeng gaji korang.
So....melepas, BR1M 2.0 x dpt, BR1M 3.0 ni maybe hubby dapat...
Hopefully beliau baik hati nak share ngan Yana kan? Hehehe...

Share la sikit.....x baik kedekut taw!


You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. aah,
    bujang nye dh dpt start semalam
    tkpela nnti share ngn hubbby ye :)

    ReplyDelete
  2. @Semantic Sepia Hihi...yeker? Tgu tgok esok pula...
    Tahun lepas dapat x?

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe