6th Putrajaya International Hot Air Balloon

Friday, March 28, 2014


6TH PUTRAJAYA INTERNATIONAL HOT AIR BALLOON


Datang lagi belon2 panas yang bermacam2 rupa tu. Hehe...setiap pagi kalau nak pergi kerja tu, sepanjang jalan dah boleh nampak belon panas berterbangan di Putrajaya. Datang ramai2...bermula 27 ~ 30 Mac 2014. Hujung minggu ni memang penuh la dengan orang-orang luar dari Putrajaya.


ITINERARY | INFO 


You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. Seronoknyer...takut nk naik...hehe...tp suka sngt tgok...cantik .mcm2 corak..kreatif..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi..klu untuk pengnjung tu, dapat naik yg belon yang diikat setempat jer...
      Krew je yang boleh naik belon pusing2 Putrajaya tu. Teringin nk naik yang boleh pusing2 tu...

      Delete
  2. cuaca panas skrg buat family ecah prefered duk umah je. but mmg dah lama teringin nak pi situ. woo woo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang la petang2 cket...hujung minggu ni datang la Ecah. Hehehe (^^,)

      Delete
  3. bestnyee..dah lama teringin nak pergi..tapi tak berkesempatan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Mursyid, tiap2 tahun ada program ni... Yg duduk Putrajaya ni pun x semestinya tiap2 tahun pergi... Kdg2 malas nak bersesak2... Hihihi...

      Delete
  4. Wahhhhhhhhhhhhh macam best je. Untung nyaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Annual event ni....mmg tiap2 tahun ada. Datang la :D

      Delete
  5. Assalamualaikum yana, 2 tahun lepas ada pergi sini. taktahu la tahun ni dapat pergi ke idak. hehe singgah menabung inti sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. Sheila duduk mana? Hehe....esok last day, sempat lagi klu nak dtg. Hehe... Tq (^^,)

      Delete
  6. sepupu yus semua pergi. diaorang tak ajak pun yus.
    sedih2... :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....ditinggalkan lah ni eh? Hihihi...kecian.

      Delete

Google+ Followers

Subscribe