Alhamdulillah.....Rezeki GA

Thursday, March 06, 2014


Hye semua.

Owh ye...sebelum tu, nak highlight kan, GA "Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot" pun masih berlangsung yer. Sape2 yang belum join, cepat2 join yer. Sebab Yana dah ubah tarikh tutup tu. Asal2 tarikh tutup 21 Mac 2014 (Jumaat), tapi Yana dah awalkan kepada 15 Mac 2014 (Sabtu), jam 11.59malam. Pengumuman pemenang plak pada 16 Mac 2014 (Ahad), pengumuman pemenang adalah pada bila2 masa sahaja. Take note yer (^^,)

Yana cuba buat GA yang simple jer, sebab 1st GA daripada Yana sendiri. Se'simple' yang mungkin. Selain duk anjur GA sendiri, Yana ada juga join GA anjuran bloggers lain tu. Kalau nak cakap, macam2 Giveaway (GA) ada kan? Kadang2 x sempat nak join semua. Tapi cuba juga lah untuk. Terima kasih pada yang datang untuk jemput apa2 GA. Insyaallah...kalau ada kelapangan, memang Yana akan join.

Setakat ni, alhamdulillah...ada la yang Yana Pink Blossom menang. Dapat hadiah.....yeayyyy.




Tadaaaa......setakat ni dah bertuah 3x. Alhamdulillah....ni yang seronok join GA kan?
Tapi kalau x menang pun, still juga dapat ramaikan kenalan di blog kan..
Terima kasih penganjur2 GA (^^,)



You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. tahniah :D

    saya pun teringin nak buat GA tapi tiada sponsor.
    http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/kalau-aku-buat-ga-ada-yang-nak-sponsor.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. Buat jelah Amir. Saya pun buat GA tanpa sponsor...sendiri2 jer.
      Hehehehe...

      Delete
  2. tahniah... :) rezeki tu...

    ReplyDelete
  3. memang bertuah la yana ni..tahniah2 murah rezeki namanya tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shahida pun murah rezeki. Alhamdulillah...
      Nanti kita pakat2 join GA lagi yer~

      Delete
  4. alhamdulillah.. tahniah ya.. :) rezeki...

    ReplyDelete
  5. wahh bertuah nya akak ni ... ehehe jutaan tahniah diucapkan :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sis Nasiha. Saja mencuba nasib..alhamdulillah.

      Delete

Google+ Followers

Subscribe