DIY : Penyangkut Di Dinding

Tuesday, March 18, 2014


Selamat Petang.

Tadi online fb, ada orang share gambar ni...


Kreatif kan? Guna tangga lama...cat balik, dah jadi baru. Jadi penyangkut + rak simpan barang. Kalau ada bilik khas untuk pakaian, okay la ni...best la nak decorate kan.

Boleh la DIY. Jadi sekreatif yang boleh.

Sharing is Caring (^^,)



You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum. nice gila. boleh juga buat ni, nak cari tangga lama lah. hehe thanks kongsi DIY berguna ni ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Sheila. Ha'ah....macam berkenan nak buat juga...
      Tapi macam space dalam rumah x mengizinkan pulak...rumah kecik jer. Hehehe~

      Delete
  2. wah,,kreatif la..rasanya rumah sempit la paling sesuai sbb blh jimat ruang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Siti, jimat ruang pun yer. Tp baju macam xboleh nak letak banyak sangat kan. Klu orang pompuan, memang x cukup la kalau 1 tangga ni. Hahaha~

      Delete
  3. tak terfikir pun.. Tq for sharing ye

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe