GALAXY Grand 2

Thursday, March 27, 2014


Salam & Selamat Tengahari.

Terang lagi bersuluh kan tajuk tu. Hihi... Semalam teman kakak Yana pergi beli hp baru. Waaaa...jeles lah. Dah lama x merasa beli hp baru. *Mengada* 

Survey punya survey, last sekali beli jugak Galaxy Grand 2 ni. Kira okay la sebab model ni baru lagi kan, dalam sebulan macam tu. Harga pun okay. Nak suggest beli Note III, macam was2 jer...sebab takut anak² buah p campak. Hahaha...hari tu Tab dah retak seribu sebab kena baling dengan anak dara kesayangan dia. Hehehe...

Syok la pulak sebab skrin dia besar juga....Yana pakai S3 Mini jer, screen kecik jer. S3 Mini ni okay je pun...cuma x puas hati sebab memory phone tu kecik sangat. Memory asyik full saja... Memory Card tu support gambar² jela. Tapi tetap bersyukur sebab tu pemberian daripada Encik Suami. Hehehe... Tapi Iphone5s & Note III tetap di hati. Bila la plak nak beli hp baru.



Nak taw info lanjut pasal GALAXY Grand 2 ni, boleh baca di website SAMSUNG.

Baik hati tak? Klik icon kiut kat bawah ni sekali....dan tinggalkan komen, nanti Yana balas balik (^^,)
    


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum yana, bestnya akak awak beli phone baru. sheila dah jual tab dah.. sebab leceh besar sangat. ni pun pakai 9tology je. hehee asal boleh whatsapp dan call suami.. no hal punya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. Haha...tulah dia punya tab dah retak seribu, xleh nak whatsapp, tu yg terus p beli hp. Btol2....yg penting boleh whatsapp & call jer kan...

      Delete
  2. Salam perkenalan...wah...bestnyer hp baru..cik mah ntah bila nk ada hp canggih ni..hehehe...jemput join GA cik mah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mah, cukup je apa yang ada kan... Klu nak kejar si gajet ni, memang x terkejar rasanya kan. Asal beli...kuar yang lain plak. Hahaha...

      Delete
  3. huaaa...bilalah nak merasa pakai phone canggih macam ni ...kekeke xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...kumpul duit sendiri lah. Insyaallah....usaha2~ :D

      Delete

Google+ Followers

Subscribe