Happy Birthday, Boss (^^,)

Thursday, March 27, 2014


YB DATUK HAJAH AZIZAH DATUK SERI PANGLIMA HAJI MOHD DUN

27 Mac 2014 : Selamat Hari Lahir Yang Ke-59 kepada boss.

Hari ni birthday boss, x sempat nak planning surprise celebration pun untuk boss sbb semalam cuti. Sorry boss. Sempat wish je pagi tadi. Tapi beliau tersenyum2 jer sambil ucap terima kasih. Tak sampai setahun lagi berkhidmat dengan boss, tapi saya tahu boss seorang yang baik, adil walaupun tegas.

Hari ni ramai btol yang call cari boss, konon semua nak buat surprise....tapi semua x jadi sebab boss xada kat ofis hari ni. Hehehe...kecian korang. Yang penting I dapat buat ucapan face to face kat boss pagi tadi (^^,)

"Semoga Datuk dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dirahmati oleh Allah swt dan bahagia di samping ahli keluarga tersayang"

You Might Also Like

0 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe