Jom Belajar Cara Ikat 'Neck Tie' Gaya Baru

Thursday, March 06, 2014


Assalamualaikum & Selamat Petang.

Siapa eh pandai ikatkan neck tie ? Hihihihi.....Yana x pernah pandai pun ikat neck tie ni. Sape2 yang dah pandai, tapi jarang practice pun...kadang2 boleh lupa balik kan. Mesti jadi kekok bila nk ikat nanti. Incik Husband pandai la. Tapi sebab dia jarang2 pakai neck tie , so...tak ada lah Yana serius nak belajar kan. Lain la kalau dia keje ofis, jadi pegawai....mesti selalu pakai neck tie kan. 

Sapa2 yang dah pandai tu...jom cuba belajar cara ikat neck tie yang special cket ni. Terjumpa kat facebook tadi. So, sape2 yang nak belajar....jom la sama2. Hihihi... Tutorial bergambar (^^,)


Sharing is Caring (^^,)


You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. akak mmg malas nk belajor mentang2 en.cyg pandai apa2 hal anak2 minta bantuan dgn abahnya...nice info...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas, tulah pasal. Harapkan si suami jelah, sbb dia pandai.
      Hihihi... Suruh suami Kak Mas blaja yg ni pula, xpnh lg jumpa org ikat tie macamni..

      Delete
  2. boleh belajar ni ikat tie untuk masa akan datang ... hahahaa..

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang xreti ikat tie...

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe