Just For Fun : Ujian Otak (Kiri @ Kanan)

Tuesday, March 04, 2014


Selamat Malam.

Tadi Yana ada bw kat Blog Naniey . Dia share pula 1 jenis game ni, nama dia UJIAN OTAK. Ujian ni untuk test kita banyak guna otak KIRI @ KANAN kot. Hahaha...saja nak try juga. Macam seronok pula main. Dah 2x Yana buat....result dia still sama. 


Jom try kat sini UJIAN OTAK. Hanya untuk suka2 jer...jangan percaya 100% yer. 
Let's share the result then yer...

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. hihi best jugak buat ujian otak ni ... nampaknya saya punya penggunaan otak sama rata kihkih :D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe