Kisah Dongeng Mama Lynn 2nd Giveaway

Sunday, March 16, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Time ni orang lain dah enak dibuai mimpi..entah2 dah sampai ke bulan. Hehe...rasa lega sangat sebab GA Yana dah tamat, pemenang pun dah pilih. Tinggal tunggu pemenang redeem hadiah & pos hadiah jer.

Malam ni Yana nak join 2nd GA anjuran Mama Lynn.



So..jom join ramai2. GA ni sangat senang & simple taw...
Hadiah tu yang best...katanya Insyaallah hadiah tu dari Tanah Suci. *Like1000x*

TARIKH GA : 15 Mac hingga 15 April 2014

*Nota : Tahniah Mama Lynn, semoga selamat pergi dan selamat kembali dari Tanah Suci. Selamat Menunaikan Umrah yer. Semoga diterima dan diberkati oleh Allah s.w.t



You Might Also Like

17 person(s) poked me!

  1. Lol dh hbs upenye ga yana?hihi..thniah pd yg mng

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah habis ye Mama Safiy Arfan. Hihihihi...Mila x join kan? Hehehe~

      Delete
  2. terima kasih kerana meluangkan masa menyertai segmen ni. pengunguman pemenang akan dibuat pada 21 april 2014. semak senarai peserta di http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/senarai-peserta-kisah-dongeng-mama-lynn.html =) .

    ++boleh la menambah kenalan blogger. semoga berjaya .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mama Lynn...dah pergi check senarai peserta tadi (^^,)

      Delete
  3. terjebak jugak dgn GA mama lyn..hehe.. anyway gudluck yana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...good2. Meramaikan peserta kan...
      Btw, gud luck untuk Mama Mursyid juga yer (^^,)

      Delete
  4. singgah dari segmen yg sama :)

    http://ohmysecondblog.blogspot.com/2014/03/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html

    http://ohthrillers.blogspot.com/
    jemput singgah ke blog :D

    ReplyDelete
  5. Goodluck ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html

    ReplyDelete
  6. Dari GA yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/04/kisah-dongeng-mama-lynn-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe