KuMenduakan "Dia"

Friday, March 14, 2014


Assalamualaikum & Selamat Petang.

Petang Jumaat macamni...mood nak kerja dah xada. Tapi biasanya last2 minute macamni...banyak je task baru yang datang. Kalau kat finance department, dorang panggil...hari kritikal kalau hari Jumaat. Sebab hari Jumaat jugak ramai staf cuti, ramai pegawai tadak kat ofis. Kadang2 stress juga... Dorang lagi la, selalu membebel kat Yana sebab mohon waran, mohon LO...semua last minute. Pointnya...bukan sebab Yana saja tangguh2 keje...tp memang arahan tu dapat last minute yer. Kalau nak marah2...pergi gtaw my officer sendiri, kasi taw sama dia directly. Yana cuma "SYMP" *SayaYangMenurutPerintah". Hehehe...

Sebenarnya tgh stress ngan blog sdiri ni. Xboleh nak masuk ke Template. So...xboleh nak edit. Padahal dalam minggu ni xde buat editing pape pada blog. Reading List jadi kosong....bila nak follow orang xboleh. Cettt...banyak btol masalah nya ni. Tatau la samada Google yang bermasalah. 

Errr...sebenarnya hari ni juga yanapinkblossom telah menduakan Mr.Nuff. Sebabnya pagi tadi, logged on emel...dapat emel daripada H12 Media Ads tu. Tengok tu....dorang dah approved yanapinkblossom. 


Dah putus asa dengan Mr.Nuffnang ni, x pernah kot nak bg CPUV/BE dekat blog ni. Haihhh....give up okay. Tiap2 hari update survey, seminggu 2x anta ticket *aptb*. I taw blog I x femes..Mr.Nuff pun xmo datang menjenguk. *Sob...sob...sob* So, saja nak try H12 Media Ads ni. Hopefully x keluar iklan lucah @ 18SG/SX dan seangkatan tu. Kalau keluar juga....say GOODBYE la nanti yer~

*Nota : Nak daftar H12 Media Ads juga? Boleh DAFTAR SINI. Nak taw info lanjut, boleh lawat SINI . Credit to Tengkubutang.

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. makin meriahlah blog ni ngan iklan...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. MsRed, meriah la sgt. Bila banyak sgt...jadi serabut plak.
      Nak kena rearrange balik...

      Delete

Google+ Followers

Subscribe