MANGO Pilihanku.... MANGO's SPRING SEASON 2014

Tuesday, March 04, 2014


Morning uolsss....

Hurm...pagi ni mood baik2 saja, mungkin sebab sampai awal di ofis, walaupun sampai ofis...keje dah tersusun rapi kat atas meja untuk tunggu turn untuk disettlekan. Alhamdulillah....semalam turun juga hujan rahmat di Putrajaya ni. Jerebu makin teruk sejak pagi semalam. Tapi x perasan plak jam berapa hujan....tido matik agaknya. Patut la smlm sedap tido...lena plak tu. Bangun2 dah pagi... Hihihi.... Owh, Spring Season dah bermula ni. Ermmm...kan best kalau boleh pergi bercuti ke oversea kan? Boleh tengok bunga2 bloominggggg cantik jer. 


Macam bunga ni....cantik kan? Ni cilok daripada fb member (Pensel HB), sekarang dia posting di Netherlands. Bunga ni freshly snap di depan ofis beliau. Wahhhh.....best kan kalau Malaysia ada season macam ni. I ♥ flowerssss....dah nama blog pun Yana Pink Blossom.

Owh...nak cerita pasal MANGO. Sape suka brand MANGO? PLeasee...hands up!!! Hihihi...Yana suka juga brand MANGO ni. Kira brand MANGO ni salah satu brand yang mampu milik la kalau untuk rakyat kelas pertengahan macam kita ni kan. Hehehe...jom tengok video promosi MANGO SPRING 2014 , dah start ni... Jom cekidout juuga item yang ON SALE lagi ni... Kat Alamanda Putrajaya ada butik Mango ni....sebab tu suka juga ricki2 baju kat c2, especially cardigans & jackets....

Kbai (^^,)

*Nota : Bila la Encik Nuffnang nak datang jenguk agaknya????



You Might Also Like

7 person(s) poked me!

  1. Ya Allah...mati mati sy ingat MANGO tuh buah mangga..hahaha..nmpk sgt tak tau apa apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..Mimi Azirah, tertipu sudaaa...
      MANGO buah pun sedappppp....

      Delete
  2. suke brand nie kalau ge alamat poket kempis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe...sama la Kak Mas.
      Harus tebalkan poket dulu. Ricki2 time sale, berbaloi la...

      Delete
  3. butik mango ker?? ingat mango buah2an tempatan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Naniey...butik Mango. Hehe...
      Tapi buah mango pun Yana suka juga...
      Sedapnyaaaa....bila plak musim buah ni?

      Delete
  4. ingat manggo yg sedap n ranum tu
    tapi cantik la bunga ni

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe