M O N O P O D

Tuesday, March 18, 2014


Selamat Malam.

Sebut je monopod, semua orang kenal kan? Ada ke yang tak kenal? *Dudukdalamgualatu* Hihihi...just kidding. Sape eh dah pernah guna monopod ney? Sekarang kan memang tengah trend gile2 punya. Especially, untuk sesapa yang memang suka mengfotokan diri sendiri kan?

Gambar dari FB Ezloveycraft

Ni salah satu monopod yang ada di pasaran. Comel kan? Macam2 kaler ada... Mostly jual dengan harga dari RM60 & ke atas. Member Yana ada juga yang guna. Si ibu dengan monopod, berselfie dengan anak yang terkedek2 mengikut dari belakang. Hehe...seriously, nampak comel giler. Yana follow IG #schawal . Dorang pun guna monopod. Bagi Yana gambar memang nampak lagi cantik, especially kalau bergambar ramai2 kan. Pemandangan pun luas.




Semua gambar ni dicilok dari IG Awal Ashaari

Hehe...see? Gambar cantik kan? Gambar pemandangan lebih luas...kalau henpon canggih, 2x cantik la gambar tu. Jeles...teringin untuk memiliki gadget bernama 'Monopod' ni. 

Tapi....tapi....Yana jenis yang x suka mengfotokan diri sendiri. Macamn tu? Heheh... Tapi suka mengfotokan orang lain. Hehehe...insyaallah, nanti nak beli juga si monopod ni.

Jom survey kat sini : EZLOVEYCRAFT | IG IZ_ARMAAN | MONOPOD


~*KLIK kalau baik hati. Hehehe*~




You Might Also Like

3 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum awak. gambar kedua tu, ada kawan sheila. pakai tudung hijau tu. hihi dia pergi London terikut rombongan scha dengan awal. best gila kot monopod ni, walhal tak beli lagi. hiewhiew.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. La...yeker? Hehe...terkebetulan plak yer. Best la member Sheila dapat pergi London dgn Scha & Awal... Tulah, macam best je kan si monopod ni. Kalau selalu pergi bercuti, berbaloi beli monopod ni...espc kalau pergi holiday ber2. Hehehe... Murah je pun...

      Delete
  2. ehm best je monopod nih ..macam nak kena beli jugak ni.. hehe

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe