PURPLE WALK 2014

Wednesday, March 19, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Pon...Pon...Pon...*Van Bergerak*

Hehehe....pagi2 dah macam2 kan. Okay...Yana nak hebah²kan pasal Program Purple Walk 2014. Purple Walk ni macam program tahunan untuk ofis Yana a.k.a Kem. Pembangunan Wanita, Keluarga & Masyarakat, sempena Sambutan Hari Wanita Antarabangsa.

Untuk tahun ni akan diadakan pada 29 Mac 2014. Yang lagi best, memang program ni diadakan serentak di seluruh negara. Boleh rujuk banner kat bawah yer.



Siapa yang ada masa free 29 Mac nanti, boleh la pergi. Kalau nak yang best, of cos la di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. Sebab dorang akan launching kat situ.

Okay...tu je nak share hari ni (^^,) KBai.

*Nota : Good luck yer untuk semua adik² yang bakal dapat result STPM hari ni & SPM esok yer. Semoga dapat Straight A's.


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. best juga ofis buat aktiviti camni... selalunya ramai ke org luar join?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msred, kalau kat KL ramailah kot, lebih 5000. Hehehe...
      Sebab dia program & aktiviti untuk keluarga... Kalau kat state, anggaran dalam 500...
      Ramai yang pergi kat KL tu, sape2 yang nak pergi, pakai kaler purple taw...

      Tahun lepas buat kat Putrajaya, 1Million Purple Walk (Seluruh Negara). Nak tengok gambar2 tahun lepas boleh tengok kat sini :

      https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151306005286790.1073741826.120357611789&type=3

      Delete
  2. Assalamualaikum.. ingat nak join, tak boleh pula. hehee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sheila, kenapa tak boleh tu?
      Hihihi...kalau macam tu kena tgu join yang next year plak (^^,)

      Delete
  3. huhu.. nak join jugaklah..
    thanks akak for the wishes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join ramai2...mana taw rezeki dapat cabutah bertuah. Hehehe...
      Most welcome dik (^^,) *Smile*

      Delete
  4. Bestttt nya.. Lau nk join 2 ni... Just trus dtg je ke????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer btol....terus pergi jer. Kalau nak dapat t-shirt free, boleh pergi awal...sebab limited jer t-shirt tu...

      Delete

Google+ Followers

Subscribe