Redha...

Thursday, March 27, 2014



Assalamualaikum w.b.t. & Salam Pagi Khamis...
Sekarang mood macam meow kat atas, anytime boleh tersengguk kat meja ofis ni. Ya Allah...kenapa lah mengantuk sangat pagi ney? Semalam memang tido lambat sebab xboleh nak tido. Kul 12 lebih siap bangun tengok tv lagi. Huhuhu....

Ada apa2 berita yang terbaru ke pasal #MH370 ? X ada apa² penemuan baru ker?
Semalam x sempat nak follow berita lgsg...tapi masih banyak spekulasi lagi. Macam² berita yang sedap dan tak sedap di dengar. Ada yang redha, ada yang tak puas hati. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul kan. Tapi...apa pun kita kena redha lah dengan takdir, qada' & qadar. Xada orang yang nak semua ni berlaku. Semua rakyat Malaysia yang ada kaitan @ tiada kaitan dengan semua mangsa tu pun turut terkesan dengan tragedi ni. Kita yang masih kat sini, teruskan berdoa je...semoga ada keajaiban yang berlaku & kebenaran pasti akan muncul jua nanti. Hurmmm....semoga dipermudahkan SAR team untuk teruskan misi mencari.

Keep praying for those on board #MH370. May Allah bless u all.
~Have a nice day genk~



You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. hehehe comelnyer kucing tu, nk gigit boleh ? hehehe pasal MH370 ada penemuan baru dari satellite ada 112 objek tp x sure lg, una nk update pun tak sempat arini,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...comel kan? Klu depan mata ni....harus la kena gomol daaa.
      Tulah..setiap hari, mengharapkan berita baru. Apa2 pun boleh terjadi kan...

      Hehehe...jgn lupa update Una, nanti Yana pergi melawat yer (^^,)

      Delete
  2. comelnya kitten tu. chaiyok2 kak teruskan kerja :DD
    semalam, yus pun tak ikut berita. taktau jadi apa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Tq yus :D
      Sama la ngan akak. Biasa klu kat ofis, memang on je astro awani. Semalam cuti, tu yg x sempat nak follow berita...

      Delete
  3. comelnya kucing tuuuu. eeii geram kita tengok

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe