Salam Isnin Pertama...

Monday, March 03, 2014

Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah...berjumpa lagi di pagi Isnin. Isnin yang pertama di bulan Mac 2014. Sehari 2 ni x update blog...macam busy lah sangat kan. Tapi Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot masih berlangsung yer. Sape2 yang blom join, masih ada masa lagi. Cadangnya tarikh tutup 21 Mac 2014. Tapi rasa macam lama sangat pula GA tu kan? Tengoklah keadaan nanti...maybe Yana akan tamat kan lebih awal. 

Sangat gembira sebab dapat sambutan yang menggalakkan daripada rakan bloggers semua. Terima kasih kepada semua yang dah join yer. Tapi hadiah tu biasa2 saja...sebab 1st time buat GA kan. Lagipun totally sponsor sendiri punya. Insyaallah...kalau ada rezeki, GA lain akan menyusul nanti. 

Jom mulakan kerja dengan senyuman yer.
(^___________________________^)

   

You Might Also Like

2 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe