SAYA NAK MENANG PANDORA

Friday, March 07, 2014


PANDORA? Memang sekarang tengah femes pasal PANDORA ni. PANDORA ni kira macam dah lama juga ada, tapi baru2 ni baru lah jadi trend kat Mesia ni. Kenapa eh? Maybe sebab ramai artis yang pakai....atau sebab orang baru alert pasal keunikan PANDORA ney? Hehehe...tatau la. Kat Alamanda Putrajaya ni dah lama ada butik PANDORA ni. Sebelum ni jarang tengok ladies2 masuk PANDORA ni....lately ni, setiap masa memang wajib ada ladies dalam kedai tu. Hihihii......dah jadi trend & kegilaan ladies.

Jom join GA PANDORA daripada Puan Khairunissa Irna ney. (^^,) 


SELAMAT HARI WANITA kepada semua wanita-wanita di Malaysia dan seluruh dunia.
Pagi tadi ada Majlis Pelancaran Wanita Antarabangsa 2014 di ofis. Meriah btol...tapi x dpt join, sebab ada keje yang kena settle. 



You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. gud luck !
    MG pon nk p join la .huhu :)

    ReplyDelete
  2. gud luck..xdpt nk join ada keje yg kena settle dulu...

    ReplyDelete
  3. Wahhh..bestnyer adiah Pandora.. Org kata Pandora ori mahal gilos..Hehe..
    Tp cntik lak tgk gelang Pandora neh..hikhik..

    Btw,all the best kak Yana Afi.. Wink2

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen
    good luck^^

    datang blogwalking dari segmen yg sama
    http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

    ReplyDelete
  5. Hai , salam perkenalan. Jom join. and goodluck

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

    ReplyDelete
  6. Saya pun nak menang Pandora.. singgah dari segmen yang sama

    http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/03/saya-nak-menang-pandora.html

    GoodLuck

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah~

    Saya datang dari segmen yang sama!

    Gudluck!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe