[1] Sebak...... #DoakanMH370 #PrayforMH370

Monday, March 10, 2014


Assalamualaikum w.b.t & Salam Pagi Isnin.

Dah 2 hari x update blog ni. Ermmm....macam xde mood nak update. Setiap minit yg terluang hanya duk hadap Astro Awani @ TV3....tengok je edisi pasal Misi Mencari MH370. Dah masuk hari ke-3. Boleh baca info lengkap sepanjang misi di website ASTRO AWANI. Bila selak paper....rasa sebak je baca cerita setiap waris penumpang & crew kapal MH370.

Subhanallah....Allah saja yang tahu perasaan tu. Walaupun xada ahli keluarga yang terlibat, tapi sebagai manusia...memang turut bersimpati dengan ahli keluarga mangsa. Kita hanya mampu berdoa jer....doakan yang terbaik untuk MH370. Staf FREESCALE antara penumpang Malaysia yang paling ramai...kebetulan ex-ofismate bff, memang dia pun bersedih.....pernah menjadi kawan baik, ex-boss dia pun terlibat. 







*Nota: Pemilik sebenar passport palsu tu dah dijumpai di Thailand. Sekarang sedang disoal siasat. Boleh baca di SINI. Kita sama-sama nantikan perkembangan yang terbaru daripada pihak berkuasa yer. Jangan cepat percaya pada khabar angin. #Doa # Doa #Doa



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. kita doakan ye kak supaya Allah permudahkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye Arina...sama2 kita doakan. Mana taw antara doa kita rakyat Malaysia ni, ada yang Allah makbulkan. Amin~

      Delete
  2. Berat mata mmandang berat lg bahu yg mmikul. . Semoga smua pnumpg yg tlibat sntoasa dlm leadaan selmaat dan dpt d itemui dgn segera.. ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..Amin Ya Rabbalalamin...
      Semoga doa2 kita dimakbulkan... *Hopes & Prayers For #MH370*

      Delete

Google+ Followers

Subscribe