Selamat Pagi Isnin (^^,)

Monday, March 24, 2014


Beberapa hari lagi Mac 2014 bakal berakhir, April 2014 bakal menjelma.
Cepat nya masa berlalu. Banyak kerja-kerja yang tergendala lagi..

Apa pun...semoga ceria2 sahaja di pagi Isnin ni yer...
No Monday Blues...hehehe


Breakfast dengan hot coco je dulu. Nak pergi bw jap~

Peace (^^,)


You Might Also Like

18 person(s) poked me!

  1. Macam sedap je hot coco tu *O* hehe .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harusla sedap dik. Hehe...kalau ada, boleh campur dengan low fat milk, lagi sedap taw... (^^,)

      Delete
  2. Macam sedap je hot coco tu *O* hehe .

    ReplyDelete
  3. aummm.. bestnya hot coco.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best2...p la buat juga. Hehehe~ Pagi ni breakfast pe dik?

      Delete
  4. tu lahh sekejap je dah nak bulan 4. aihh. cepatnya masa berlalu. hehe.. hai akak yana !

    ReplyDelete
  5. x penah lgi minum hot coco..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba Moon. Sedap pun sedap, berkhasiat plak tu daripada milo. Hehehe~

      Delete
  6. hot coco tu instant or buat sendiri? hihi nampak sedap :) share lah resepi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna cocoa powder je dik, lepas tu bancuh sendiri. Boleh tambah gula @ susu...ikut selera masing2. Hehehe~

      Delete
  7. woaahhh hot choc di hari isnin mmg best! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.....untuk alas perut je dear, x sempat nak breakfast dengan makanan. Hot cocoa pun dah cukup...

      Delete
  8. pekatnya hot cocoa tu. mesti sedap ^^

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe