Senarai Hadiah ~ Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot

Saturday, March 15, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Selamat berhujung minggu yer... Apa aktiviti korang hari ni? Yana duduk rumah jer. X sabar nak tamatkan Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot malam ni. Siapa yang nak join...masih ada masa walaupun last minute yer. Hehehe... Ye, Yana ada hutang satu entri. Entri untuk senarai hadiah Giveaway ni. Sebenarnya dah lama nak post, tapi banyak je halangan nya. 

Okay...Yana nak tunaikan janji Yana di entri ni yer. Senarai Hadiah untuk Giveaway [1] : FanPage Publishing by yanapinkblossom.blogspot

(1) 1x Thumb Drive TOSHIBA 8GB
(2) 1x Sibyl Earphone (Pink)
(3) 1x USB Notebook/PC LED Light
(4) 1x Travel Cleaning Kit
(5) 1x SKII Signs Eye Mask
(6) 1x Skin Food Shea Butter Facial Mask Sheet
(7) 1x Carrot Collagen Eye Sheet
(8) 1x Multipurpose Marker Straps
(9 & 10) 2x Topup RM10 (Celcom/Maxis/Digi/UMobile)

Okay..tu je senarai hadiah nya. So, maknanya nanti akan ada 10 orang pemenang yer. Pemenang akan diumumkan esok pada bila2 masa.

TARIKH TUTUP : 15 MAC 2014 (Hari Ini), jam 11.59 malam

GIVEAWAY | SENARAI PESERTA



You Might Also Like

7 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe