Siapa Yang Boleh Tolong??? HELP~

Monday, March 17, 2014


Assalamualaikum WBT

Haishhh ... He really distressed. Ni dah banyak hari, still x jumpa2 error tang mana kat Template tu? Orang lain ada tak problem ni? Ke Yana sorang jer? Huhuhu .... susah hati kalu blog ada 'sakit' kat mana2 ni. Sebelum kejadian tu ... xada buat editing apa2 kat blog.

(1) Daripada Dashboard, pergi ke 'template' macam biasa. 
(2) Bila tekan 'Edit HTML', dia keluar error macamni ...
(3) Bila tekan Close, keluar macamni jer ... blank. Xleh click apa2

Who's the expert ... help me please? 
Huhuhu .... * sob ... sob ... sob *

* Nota : Arghhh....stress dengan blog. Rasa nak deactive sekejap sehingga pulih seperti normal. Blog dah balik kepada template basic. *Frustrating*


You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. Apa apa hal pun cuba download full template dulu. Takut apa apa hal jadi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macamana nak download full template tu...sebab nak buka coding template tu pun xbleh plak. Huhuhu...

      Delete
  2. Assalamualaikum awak. sheila tak pasti pula tapi sheila baru tukar template denim. skrg ni prob dekat bahagian bloglist hilang dengan nak follow blog orang takleh. singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi....tatau la kenapa semua bemasalah ni...
      Google problem kot kan....

      Delete
  3. ermm,ecah tak terror pulak bab cenggini. probs ecah lak, xleyh follow blog org lain -.-'' sobsob

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu pun sama...akak pun xboleh nak follow orang. Huhuhu~

      Delete
  4. Salam , Yana, tak tahu kalau ada cara lain yang boleh tolong yana tapi cub ayana guna cara ni untuk backup tempate ... bukak template .... macam kat gambar yana tu, sebelah kanan atas ada tak tulisan (Backup/restore) Cuba yana guna button tu untuk backup semua template .... Selamat mencuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cik Kiera, yang button tu semua xboleh klik...
      Button tu ada...tapi bila klik, dia keluar "Whoops, that's an error"...
      Huhuhu....btw, thanks 4 da suggestion~

      Delete
  5. Replies
    1. Kikirie, tak okay lagi... Tatau la nak cari macamna. Error tu pun kdg2 macam chipsmore, kdg2 ada...kdg2 xada. Huhuhu... Any idea dear?

      Delete

Google+ Followers

Subscribe