Suram Jerrrr~

Tuesday, March 18, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni Yana Pink Blossom macam suram cikit. Sebabnya tuan rumah dia busy sangat hari ni. Petang2 macamni baru keluar entri baru. Agaknya ada orang singgah tak hari ni kat sini eh? Macam ada...cuma x perlu beratur kot eh, just masuk je dengan smooth sebab takde orang sangat.. Hahaha... Eheee....ada ke orang faham Yana tengah merapu ni???

Okla...malas nak tulis panjang2, blog masih tgh 'sakit'. Kadang2 okay...kadang 'demam' balik. Sebab tu tuan dia pun macam pasif jer. Hihihi...so, blog ni dah macam2 rupa da. Asyik bertukar jer...sebab nak cari juga 'si error' tu sampai dapat.

Moody Woman



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Replies
    1. Julia, hehe..tqvm tukang singgah.
      Really appreciate it... ♥

      Delete
  2. semoga jumpa 'si error' secepat mungkin...hehee =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal....si error ni memang pandai menyorok!
      Sakit pulak ati kita...tapi kena lah sabar lagi demi blog. Hihihi~

      Delete

Google+ Followers

Subscribe