The Big Bad Box Sale ~ Borong Buku Lagiiii....

Friday, March 21, 2014


Nak share pasal sale buku2 lagi ni. Siapa yang tahu 'The Big Bad Box Sale' ni?
Hehehe...jualan buku yang ni special cket, nak taw kenapa? 

Cekedout banner di bawah.

Dah mula hari ni 21 Mac hingga 30 Mac 2014.


Ini lah yang specialnya. Kena beli box ni dulu baru boleh borong buku tu.
Beli box, then pergi la pilih buku apa yang korang nak.

Baca ni kalau tak faham yang Yana cakap yer.

Kakak ipar Yana yang di Johor, awal2 lagi call suruh pergi beli buku untuk anak dia. Hehehe...kat cni banyak juga buku kanak2 tu. Yang jenis hard cover + ada lagu2 tu rasanya...

Siapa yang ada BB1M (Baucer Buku 1Malaysia) tu, boleh la shopping kat cni juga. Tapi make sure buku ilmiah, baru lah berkat guna BB1M tu. Hahaha (^^,)




You Might Also Like

6 person(s) poked me!

  1. rumah una, jalan kaki je nk ke mines ni.. tp tak berkesempatan pun nk g sane.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeker? Dekat sgt² tu... Yana pun x sempat nak pergi. Insyaallah weekend ni kalau pergi pun...

      Delete
  2. Assalamualaikum.. wahh best gila. tapi takdapat kot pergi. gaji lambat lagi. hihiii selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Esok dah gaji kalau gomen servant... Hehehe...
      Boleh la spend cket utk buku2 ni..

      Delete

Google+ Followers

Subscribe