#Untitled

Sunday, March 23, 2014



Huarghhh....huarghhh... *Menguap.sopan*
Huhuhu...nak buat short entry, dah 2 hari x update kan. Hari ni jam 7am dah keluar rumah, jam 7pm baru sampai kat rumah. Seharian berkampung kat UiTM Puncak Alam. Huhu...hari ni 1st class untuk semester baru.

Uhukk...pinggang pun sakit dah ni. Asyik duduk jer seharian + driving Putrajaya -> Puncak Alam -> Putrajaya. So, sambung esok plak...dah penat sangat daaa... Promise esok Yana bw ke blog korang semua k (^^,)

Good Nite (^^,)


You Might Also Like

2 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum yana. jaga kesihatan baik2.. satu hari driving je, sakit badan ohhh.. selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. Thanks my dear... Sekarang dah start semester baru, jadi part time student balik, memang penat cket lah... Huhuhu.. Nasib baik carpool dengan member, next class, member plak drive (^^,) Hehehe~

      Delete

Google+ Followers

Subscribe