Yeayyyy.....SURPRISEEEE~

Wednesday, March 05, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Senyum lebar2 yer.... 
(^___________________________^)
Ntah pape kottt...belum cerita lagi, tapi action je lebih. Hehehe... Saja je konon surprise...
Jeng....jeng....jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hehehe...ni ha, semalam Incik Suami saja buat surprise. Senyap2 pergi kedai beli PS4. Tup2, angkut wat balik rumah. Hihihi...maunya x surprise. Salah satu hajat 2014 dah tercapai, kira awal juga tercapai ni. Padahal dia yang beria nakkan menda ni. Yana minat la jugak, tp x obses sangat. Tapi beria la cakap Yana yang nak. Sebab alasan dia, kerja dia lepas ni bakal selalu balik lambat, so...konon nya xnak bagi si isteri dia kebosanan kat rumah. 

Ayat beliau yang lagi best :-

Si Suami : B beli ni untuk sayang. Nanti xde la sayang asyik duk hadap laptop, duk men tenet, duk update blog jer, mesti bosan kan?
Si Isteri : Sayang x pernah bosan pun update blog. Internet lagi la x bosan...
Si Suami : Sekali sekala kena juga tukar selera....nanti B belikan game 'Super Mario' favourite sayang tu yer!!!
Si Isteri : *Muka kagum* (Rupanya dia masih ingat...sbb zaman Yana dulu memang membesar dengan game Super Mario kat PS tu....hahahaha~

Hihihi...korang plak suka game ape? X sabar la plak nak tgu hujung minggu ni....nak pergi borong CD game kegemaranku. Ecehhhhh..... 

*Note : Game Zombie ada kot eh? Ke game macam The Walking Dead tu. Aduhaiii....frust hari Isnin hari tu The Walking Dead xde, sebab Astro nak tunjuk Oscars Arward 2014 punya pasal. 


You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. Wah...bestnya. Tanjat gegirl dpt surprise yer ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...maunya x tanjat, macam bajet hjg tahun baru nak g beli, tgu turun harga sikit kan. Hihihi....sekali dah da depan mata...

      Delete
  2. Untungnya dapat suprise .... hehehe bestnya dah boleh main ps4 lah lepasni :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestla boleh main....tp takut ketagih plak, kang x jadi keje lain plak.
      Hahaha...dtg la umah, boleh main jgk (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe