Cover Buku Giveaway by Irsalina Lovely

Monday, April 14, 2014


Selamat Petang (^^,)

Hurmm...petang ni GA lagi, kali ni oleh Irsalina Lovely. Again....jangan muak2 dengan GA yer yer. Hehehe... GA ni ada kelainan cket. Sebelum tu, Yana nak ucapkan BIG² CONGRATS buat Irsalina Lovely, sebab novel beliau bakal diterbitkan oleh pihak Karangkraf. Wah2...novelist famous la lepas ni.

Sebab tu beliau anjurkan GA ni, untuk pilih cover buku yang paling kreatif, hasil kreativiti bloggers semua. Tapi yang x pandai reka cover pun still boleh join, cuma follow syarat2 wajib jelah. Yana pun nak join tanpa ada cover buku, sebab x kreatif mana nak reka2 cover ni. Hehehe....

#Tajuknya :Cinta Bersemi Di Jordan
#Penulis: Nurin Najwa Irsalina
#Genre: Islamik (boleh bubuh kata2 hikmah)


Klik BANNER untuk join okay. Good luck untuk semua peserta.
Kalau nak tengok sample cover buku tu, boleh try pergi blog Anisyamir. Cantik2 semua cover buku yang beliau reka taw. Kagum sekejap *(^^,)* Make sure cover yang korang reka tu original taw, x diciplak dari mana2 rekaan yg lain.
Masih ada masa untuk join yer.

TARIKH TAMAT : 25 APRIL 2014


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. terima kasih akak sebab mentionkan saya :) hehe Terharu lah <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Most welcome my dear (^^,) Anis kreatif sangat2, boleh jadi designer ~

      Delete
    2. InsyaAllah Kak : ) Doakan saya okeyh hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Most welcome Irsalina (^^,) Wish u best of luck....semoga terus success sbg novelist yer~

      Delete
  3. Sila pm saya , Ierasya, Coach anda di https://www.facebook.com/ieraierasya.syahirah . Tuntut hadiah anda GA Irsalina Lovely untuk merubah kesihatan anda dan berpeluang melihat bisnes yang lumayan ini.

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe