GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

Tuesday, April 01, 2014


PROMO!!! PROMO!!! PROMO!!!


Giveaway istimewa oleh Tengkubutang sempena 2nd Year Wedding Anniversary beliau & suami.
Hadiah GA pun meletopppp okay. Hadiah banyak, pemenang pun mesti ramai. Chances untuk dapat hadiah sangat tinggi yeah (^^,)


Cepat2 join. Tempoh GA 2 minggu jer. Klik BANNER untuk join.

SENARAI HADIAH GA 

You Might Also Like

10 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum. semoga berjaya. pasal Kenangan tu, memang itu port sheila shopping selama ni. cuma sejak dah berjalan ke GM Klang, rasa situ lagi best kot. hehee sebab nak shopping barang baby. hihiiii ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. Thanks.. Oic, yelah...maybe di GM banyak brg baby. Di KWC tu lebih kepada barang2 org dewasa (^^,)

      Delete
  2. Blogwalking =)
    Jemput join

    Hadiah: Naked 2 Eye shadow, produk Herbalife, bawal rose, BAP cap, sabun collagen, dan banyak lagi !!

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/syiera-firdauss-april-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)|

    ReplyDelete
  4. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor.html (23 April 2014)|

    ReplyDelete
  5. All the best ;)

    Nak lipstik free? Jom join : http://www.cekgunorazimah.com/2014/05/saya-nak-lipstik-marykay.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe