GiveAway Bro Nasa : Hadiah Misteri Bernilai RM800

Monday, April 28, 2014


Assalamualaikum w.b.t.


Tengok tajuk entri pun dah over eksaited. Mau nya xteruja kalau dah nampak hadiah GA sampai RM800? Hehehe....senang plak tu GA ni. Just selitkan gambar selfie korang & cerita pasal gambar selfie tu. 

Yana x banyak gambar selfie, sebab mmg jarang amik gambar. 
So, ni aje lah gambar yang Yana nak share...

Gambar selfie bersama Incik Suami tercinta...imam saya, suami saya, cinta hati saya, bff saya...hingga ke Jannah. Insyaallah.
Gambar kiri, masa baru kawen...gambar kanan plak, dalam flight otw p holiday kat Sabah (^^,) 



You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. good luck yana..datang menjenguk dan menabung estee lauder

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum .. semoga berjaya dan murah rezeki ya. singgah menabung michelin sini~~~

    ReplyDelete
  3. terima kasih join segmen bro ni..nntkan pengumuman tarikh akhir segmen ni ye

    ReplyDelete
  4. mama singgah dar segmen yang sama dear.. all the best

    ReplyDelete
  5. gud luck! dari segmen yang sama... bhehehe http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/giveaway-bro-nasa-hadiah-misteri.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe