Kursus Peningkatan Kecemerlangan dan Profesionalisme Setiausaha Pejabat

Thursday, April 10, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Lately ni asyik busy, entri pun sehari satu je update, tu pun kalau update. Kalau tak, memang lgsg xada la. Hari Ahad ~ Selasa ( 6-8 April 2014 ) beberapa hari lepas, baru balik attend Kursus Peningkatan Kecemerlangan dan Profesionalisme Setiausaha Pejabat di Hotel Seri Costa, Melaka. Kursus ni memang anjuran ofis Yana, memang khas untuk para PA. Best sangat..... Sebab dah lama tak attend kursus luar macamni. Bukan selalu PA2 dapat keluar serentak untuk pergi kursus. Tahun lepas pun, KPI x tercapai...sebab kursus x cukup 7 hari. Huhhhh..... Susah nak pergi kursus, komitmen kerja yang tinggi. Huhuhuhu...

1st Impression from group members. Hahaha... What do u think???

Aktiviti #MonitorkuSayang a.k.a Secret Admirer. Atlast...tahu juga siapa sender surat2 yang memberikan inspirasi & motivasi kepada kita ni (^^,) My secret admirer is Junn Hsiao. TQ my dear.
My group members. We won the contest 'Reka Cara Berhijab'. We got the beautiful glitter shawl, sponsored by Empayar Siti Murni

Tapi ni je gambar2 yang best yang Yana nak sharing ngan korang. Kebanyakan aktiviti dalam program adalah aktiviti berkumpulan, memang x sempat nak snap pic banyak2. 

Tapi memang enjoy dengan kursus ni. Ofis ni xnak support ke PA pergi minggu setiausaha ni? Ermmm...atleast dapat jumpa Datuk Siti ke...best lah jugak. Hehehe...

Apa pun di kesempatan ni, sempena Minggu Setiausaha, Yana nak wish kat semua PA2 di seluruh Malaysia. Bangga la dengan post anda sebagai PA. PA ni 'duta/imej' kepada Jabatan/Syarikat. Jadilah PA yang super duber HEBAT. Hehehe...

"Selamat Menyambut Hari Setiausaha 2014"



*Nota : Sesiapa yang berminat nak uji bakat untuk jadi Model Tudung, boleh juga la try survey2 kat Empayar Siti Murni | FB ESM tu, sebab dorang selalu juga buat pertandingan untuk cari model tudung. Manala taw rezeki kat c2. (^^,)



You Might Also Like

16 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum. wah bestnya pergi kursus beramai-ramai. singgah menabung libresse sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Sheila. Memang best kursus, especially geng2 kita jer.. Hehehe...

      Delete
  2. macam seronok je kursus akak pergi tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok dear (^^,) Kalau ada lg next year, wajib pergi lagi...

      Delete
  3. wahh PA bila bertemu geng PA. tapi kan knpa lukisan tu muka akak keler hijau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...sepatutnya bukan kaler hijau, kuning tu. Nak wat camne, dia bg x sampai 5minit utk lukis apa2 je. Dalam masa & material yg terhad..ini jelah yg mampu. Hahaha~

      Delete
  4. Selamat menyambut hari setiausaha. hehe

    p/s : mmg tgh berlangsung pun GA skrg ni.. jemput join. hikhik

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.
    Heyy, jomm join giveaway ni.
    Im really hoping.
    http://nuraaisy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-nuraaisybscom.html

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nur Aaisy, Insyaallah dear....nanti ada kelapangan yer (^^,) Lama lagi sebelum tarikh tutup. Btw, terima kasih sudi invite~

      Delete
  6. wahhhh..bestnya...
    selamat menyambut hari setiausaha^^

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... yana,

    selamat berkursus yer.. mselim3 16-17 nie pun ada kursus .........

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm Mselim, enjoy ur course nanti yer.
      Hehehe....course kat mana?

      Delete
  8. baru tahu yana kerja as a secretary... mesti baik dgn bos kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naniey, memang tiap2 hari kena hadap bos, wajib lah kena baik. Klu x, ada suasana x harmoni nanti. Hahaha...silap2 bos mintak tukar PA (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe