MAWAR & TUDUNG

Friday, April 11, 2014


Salam Jumaat.

Terkejut juga baca berita kat internet hari ni, banyak cerita pasal Mawar & Tudung. Kecian Mawar kena hentam hanya kerana '1 jawapan di laman FB'. Hurmm...yang menulis jawapan di FB tu mungkin bukan Mawar sendiri, mungkin admin yang bertanggungjawab untuk fanpage Fareeda tu.



Tapi tulah...bila dah jadi orang famous ni, setiap patah yang keluar dari mulut tu kena jaga, sebab memang ramai yang memerhati kan. Ada ke orang yang tak kenal Mawar Fareeda tu? Si cantik manis bermata b0lat. Dulu walaupun gambar Mawar (iklan Fareeda) banyak kat mana2, even tepi highway, tapi xadala famous sangat masa tu. Lepas kawen dengan Fizo Omar, kemain meletop kebaboom beliau.



Ramai tu yang x puas hati dengan jawapan di laman FB daripada admin Mawar Fareeda Fanpage tu. Semoga admin tu lebih berhati-hati dan berhemah untuk menulis apa2 komen di masa akan datang. Yana xmau komen lebih2 atau apa2 pasal agama ke apa ke, sebab tu isu sensitif. Yang penting niat untuk bertudung tu adalah untuk menutup aurat, bukan untuk berfesyen....itu lebih afdhal. Wallahualam. 






You Might Also Like

16 person(s) poked me!

  1. kesian mawar, patutnya admin letak caption -admin- dekat akhir ayat. tak pasal2 mawar yang kena hentam. hmm.. :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Td tengok fanpage tu admin dah explain...dorg minta jgn salahkan Mawar. Page tu mmg dihandle oleh 5 orang admin..

      Delete
  2. Hm I don't see anything wrong with her comment. Mungkin dia maksudkan benda lain but orang faham benda lain. Eh eh mcm berbelit pulak ayat ni. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu sekali baca memang maksud dia lain macam cket...tp tulah mungkin btol dia bermaksud baik, cuma cara penyampaian tu x kena kot kan....

      Delete
  3. org ckp alah membeli menag memakai..tp x semestinya murah x berkualiti kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...btol tu. Yana x pernah ada tudung fareeda ni, x minat sangat. Lbh suka pakai shawl...

      Delete
  4. tak pasal2 kena hentam tapi tulah tersilap cakp tak boleh diundur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tersilap perahu boleh undur, tersilap cakap...paham2 aje lah. Hihihi...tambah plak public figure, mmg jadi tumpuan la kan...

      Delete
  5. kesian mawar, dahlah dia tu famous, admin yang cakap dia pulak kena hentam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb dia famous lah orang amik tahu kan....every details plak tu, ada je yang perhatikan.

      Delete
  6. Replies
    1. Itulah pasalnya. Semoga admin tu ambil iktibar daripada isu ni, next time cara penulisan tu kena berhemah cket la kan...

      Delete
  7. Berhati2 mengeluarkan statement di FB :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu dear....stuju sangat. Mawar kan public figure, mmg btol2 kena jaga...

      Delete
  8. sekarang tak tahu nk berpihak belah mana mana 50/50 . kadang kesian jugak yng tak mampu nak beli tudung fareeda yg ori tu. hmmmm
    haaa kan tak pasal-pasal kene hentam mcm tu. nama mawar jugak yg jdi mngsa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah, x semua yg mampu beli tudung fareeda original tu... Mawar owner fanpage tu, walaupun silap pekerja (admin), but still Mawar kena bertanggungjawab juga kan...

      Delete

Google+ Followers

Subscribe