My Piggy Piggy Bank

Thursday, April 03, 2014


Entri yang diinspirasikan oleh adik manis Farah Deana (Dea).

Buat sahabat bloggers yang comel, manis, cantik lagi ensem (^^,)

MARI...MARI...MARI...MENABUNG!!!
Hahaha....macam jual pisang goreng plak.


Klik pic di bawah sehingga habis loading & tinggalkan komen di bawah, bgtaw berapa kali korang menabung kat cni. Nanti Yana pergi melawat korang sambil menabung pula yer. JUJUR & IKHLAS adalah pegangan kita (^^,)




Dah klik tinggalkan komen yer. Meh kita main2 menabung petang ni. 
Klu korang nak tinggalkan link untuk Yana klik pun boleh okay. 
Nak lepaskan stress buat kerja hari ni sejak pagi (^^,)

~ WIN...WIN...GAMES ~



You Might Also Like

11 person(s) poked me!

  1. akak ! done nabung belog akak.
    tq tag Dea :)

    ReplyDelete
  2. Salam.. Dah klik link :) klik balik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Tq Huda. Baru je lepas menabung kat blog Huda (^^,)

      Delete
  3. dtg ikut menabung,,,, jemput ke blog sy pulak..
    jom jd partner klik2 iklan =)

    http://alyanimatshah.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Alyani. Baru je lepas pergi menabung kat blog 'Bicara Tentang Semua'...
      Lets be a partner (^^,)

      Delete
  4. Salam. Terima kasih dah join GA Bonda.
    Pemenang dah diumum..

    Done follow sini.
    from bondaqalish.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Bonda Qalish. Xde rezeki saya nak memang clutch tu.
      Hehehe...next time buat lagi GA taw (^^,)

      Delete
  5. Yeayyyy berjaya klik tiga tiga iklan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ummi (^^,) I'll visit u back soon~

      Delete

Google+ Followers

Subscribe