Pelik Lagi Ajaib... (@.@)

Saturday, April 05, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Suspen tak dengan tajuk entri ni? Ermm..actually, memang pelik, aneh, ajaib. Sebab x pernah lagi jadi macamni. Setiap kali online, selain update blog, join GA/segmen, blogwalking dan lain2, perkara wajib lain yang Yana buat adalah login akaun nuffnang

Selalu je mengeluh sebab x pernah nampak BE/CPUV keluar kat c2. Tapi Yana x amik port sangat sebab akaun nuffnang yang guna sekarang, memang akaun baru. So, x pelik kalau susah nak dapat BE/CPUV.

Apa yang pelik ajaibnya, tadi baru lepas login akaun nuff tu, dan tengok apa yang ada...


Ouchhh...nak sengih, nak nangis pun ada...tapi semua tu xjadi sebab perasaan pelik lebih menguasai. Tapi CPUV ni dah lepas pun...tapi macam hari ni baru keluar kat akaun nuffnang. Serius pelik giler... X pernah tgok blogger lain update pasal CPUV ni. CPUV apa pun tatau ni. Ke nuffnang saja nak test Yana eh? Huhuhu....

Korang pernah tak jadi macamni??? Ke akaun nuffnang ni memang selalunya lambat update? Kalau btol CPUV ni wujud, nak say thanks jelah kat Mr.Nuffnang yang baik hati bagi banyak2 ni, wlaupun dah expired. Hahaha~

Mode : Confusing (@.@)


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. rezeki tu...sy nye nuffnang tak tau la cane...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Hahaha, sila pergi check Jia...

      Delete
  2. wahh taniah lahh. rezeki tu hehe

    ReplyDelete
  3. untunglah akk.mas yg lama join pn x dpt cpuv..sedih22222.huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. kita 1st time dpt cpuv mcm yana..mcm rmai je dpt cpuv mcm ni..

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe