Percaya Tak??? B U S Y

Monday, April 21, 2014


Assalamualaikum w.b.t. & Hepy Monday (^^,)

Sabtu & Ahad...xde mood & xde masa nak update. Huhuhu... Syukran Jazilan to all the bloggeris² sekalian yang sudi singgah walaupun xada entry yang terupdate buat beberapa hari. Hari Sabtu, biasalah...buat tugas2 wifey, housekeeping. Hahaha.... Plus kakak sekeluarga datang pulak, melayan karenah anak2 menakan. Rindu kat dorang pun x hilang....sekejap sangat jumpa. Ahad (semalam), berkampung kat Puncak Alam, pagi sampai petang. Ada 3 kelas, dan ada 3 quiz/test. Terbaik lah kan...


Huhu...sape suh belajo ye dok? Pastu duk mengeluh...bla...bla... Hehehe, bukan mengeluh, just meluah perasaan. Sabo...sabo...tahun depan dah nak abeh kan (^^,) Memang penat bila bergelar gomen servant, wifey, student. Ni belum pgg lagi satu title, 'mommy'. Memang salute dekat member yang pegang semua title tu...dorang boleh manage life dorang. Klu anak sorang okay lagi, kalau anak 2/3 orang???...*kagum*! Hehe...tapi anak tu rezeki & anugerah daripada Allah. Yana punya turn x sampai lagi *sob..sob*


Sempat ber'selfie' di pagi hari. Sebab niat di hati nak kemas bilik stor yang super duper messy tu. Huhu...tapi gaya macam bos nak masuk ofis jer. Dah terbantut plan mengemas tu. 

Semoga semua ceria² di pagi Isnin ni yer (^^,)
Have a nice day ahead ♥

*Nota: Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday masih berlangsung, jangan lupa taw! GA akan dibatalkan jika penyertaan kurang daripada 50 orang. Tapi untuk yang dah join, still dapat 'hadiah' walaupun GA dibatalkan okay (^^,) 




You Might Also Like

10 person(s) poked me!

  1. Wah busynya kak Yana, macam manalah kak Yana handle kerja student, kemas rumah lagi lah. Kalau Fisha pengsan dah agaknya hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Fisha, setakat ni pgg 3 title jer...tp still boleh handle lagi, tatau la klu pgg 4 title plak nanti... Hahaha (^^,)

      Delete
  2. Replies
    1. Jia, dah tua2 ni baru terhegeh2 nak dapatkan degree. Nak wat camne, umo 20 dah start keje gomen... Hehehe...

      Delete
  3. Assalamualaikum.. jaga diri baik2. hehee biasalah tu, weekdays ni la busy2 dengan benda2 ni semua. hee singgah menabung lazada sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. TQ Sheila. Take care juga mommy to be (^^,)

      Delete
  4. hamboii.. huru hara stor tu.. ecah pun salute kat mereka yg mampu pegang byk title =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..xde masa nak kemas. Ni sbenarnya keje orang lain....tapiiiii... Huhuhu, terpaksa rajinkan diri untuk kemas (^^,)

      Delete

Google+ Followers

Subscribe