Perumahan Penjawat Awam 1Malaysia (PPA1M) : Siri 3

Tuesday, April 15, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Soklan pertama, Siapa Penjawat Awam? Soklan kedua, Siapa Mohon Rumah Perumahan Penjawat Awam 1Malaysia (PPA1M) yer? Hahaha.... Permohonan ni tahun lepas lagi. Yana pun apply. Sekarang masih dalam cabutan FASA 1, tapi cabutan FASA 1 : Siri 1 & Siri 2, Yana x bernasib baik...nombor permohonan x naik pulak. 

Hurmmm...bila la baru boleh ada rumah sendiri ni yer. Cabutan FASA 1 : Siri 3 akan dibuat hari ni (15 April 2014), jam 10.00 pagi di Hotel Everly, Putrajaya. Kalau pergi sana, tahu lah keputusan hari ni bertuah ke idak untuk Siri 3 ni. Kalau nak check online, 18 April 2014, after 12noon baru boleh check yer.. Huhuhu...lambatnya dorang nak masukkan dalam sistem tu...terseksa jiwa raga nak tunggu. Uhukkk....



Hopefully kali ni nombor permohonan naik lah. Huhuhu... [ PPA1M ]

You Might Also Like

1 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe