Review : EPYHRA #1

Wednesday, April 02, 2014


Assalamualaikum w.b.t

Hehe...sebenarnya entri ni bukan untuk review EPHYRA. Sebenarnya Yana baru beli produk EPYHRA ni. Order dan buat payment pada 31 Mac 2014, 01 April dah sampai terus. Cepat btol... Thanks Puan Mas for express delivery. Hehehe...

SET PERCUBAAN : 10 paket + 1 Shaker
Sebenarnya Yana amik keputusan nak cuba produk EPHYRA ni lepas baca entri Zara di Cerita Cinta Si Vanila & Coklat. Hehehe...okay, dengan kata lain Yana telah TERPENGARUH dengan entri si Zara. Hahaha... Tapi Yana beli set percubaan dulu.

Macamana boleh terpengaruh, sebab kulit Yana lebih kurang macam Zara juga selepas kahwin. Mungkin sebab perubahan hormon. So, Yana teringin la nak mencuba, mana taw berkesan macam Zara kan. Hehe... Kalau nak cuba juga, boleh SMS/Whatsapp (Puan Mas) : 019-7065541.

1 April 2014 (semalam) dah bermula cabaran EPHYRA untuk diri sendiri.
Semoga berkesan...Insyaallah.



You Might Also Like

9 person(s) poked me!

  1. Assalamualaikum yana, awak beli pek percubaan ni untuk 2 minggu punya ye? siap dapat botol? wahhh bestnya. beli dekat siapa? sheila pun berminat nak cuba~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Sheila. Set percubaan ni ada 10 paket jer...so, utk 10 hari lah. Shaker tu memang dia bg free. Boleh SMS/Whatsapp (Puan Mas) : 019-7065541.

      Kalau Sheila nak beli pakej lain pun ada...boleh tanya dia.

      Delete
  2. salam..

    nak tahu juga apa kesan lepas awak pakai..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Baru je lg dear, xleh nak review lg. Lepas 2minggu nanti baru boleh kot.
      Hehehe...tp boleh baca review kat blog Zara :-
      http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/03/review-ephyra-1_29.html

      Delete
  3. ramai yang amalkan produk epyhra neh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah...perasan jgk. Tu yang berani nak cuba ephyra ni.

      Delete
  4. Woahhh.. Alhamdulillah. . Kita geng ephyraa ! =D selmat ber - ephyra.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...penangan Zara, Yana pun terpengaruh (^^,)

      Delete
  5. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe