Review : EPYHRA #2

Tuesday, April 29, 2014


Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.

Korang masih ingat ke Yana pernah publish entri Review : EPYHRA #1 . Masa tu baru je nak mula cuba produk Ephyra ni. Hurmmm....kali ni kira sambungan daripada entri tu. Nak buat review selepas lebih 2 minggu duk guna/minum produk Ephyra ni. Tapi x tipu, Ephyra ni sedap gilerrr....kalau sehari bg minum berbotol2, Yana sanggup jer. Hahaha....tapi ongkos lebih la plak kan.

SEBELUM                         SELEPAS
Alhamdulillah...ni lah hasilnya. Sejak meningkat usia dari remaja ke alam dewasa ni, kulit muka memang bermasalah. Tak pernah sepi daripada si acne ni... Huhhh....last umo 22 tahun je ada kulit yg halus mulus gebussss tu, lepas tu x de merasa lagi dah. Dua2 gambar ni masa ada pakai make up, pakai compact powder. No editing yer...fresh dari S3 Mini yang comel lote tu... Entri ni bukan nak promote, sbb Yana bukan share partner pun. So, xdapat untung pape pun. Cuma nak share ngan bloggerista jer... 

Tapi lepas amik produk Ephyra ni, alhamdulillah....ada perbezaan yang agak ketara. Jerawat sebijik2 yang besau2 tu susah nak naik. Tapi time 'bulan datang melawat' tu sebulan sekali standard lah ada sebijik juga. Hehehe... Tapi Yana akan terus amik produk Ephyra ni sehingga semua parut2 jerawat yang lama tu 'nyah' dari kulit ni.. 

Sekian & PEACE (^^,)




You Might Also Like

12 person(s) poked me!

  1. wahhh omeinyaa kak yana syg.. hehe.

    nanti mesti flawless kalau amalkan selalu. =') muke ecah makan apa pun sama je. bukan seketul, berketul2 naik -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...Ecah pun comel lote jugak, sweet sangat...
      Insyaallah. Makan kena jaga juga...
      Produk yg macamni sebagai supplement jer...
      Tapi recommended produk Ephyra ni (^^,)

      Delete
  2. wah! berkesan lah kak :D bagus ah produk epyhra ni, kene syorkan pada mama ni, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang berkesan...alhamdulillah. Recommended sangat!

      Delete
  3. waaahh! nice! kalau muka sensitif okay jgak eyh kak? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mmg jenis yg kulit sensitif... ok jer so far...

      Delete
  4. wow... tapi, mahal.. tak mampu... muka zizie lak tengah naik jerawat byk semacam dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg kena kuar ongkos... Biasa klu sampai 1 tahap kulit akan bermasalah, sbb perubahan hormon @ pemakanan. Tp x semua la...

      Delete
  5. Wahhhh makin gebusss... Macam nak cube je ephyra nih... Nak gebuss jugak.. Hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya..kulit pun makin cantik berseri..nak juga try produk ni..

    ReplyDelete
  7. wah :) macam best :D makin flawless gitu!

    ReplyDelete
  8. hilang jerwat bertenggek kat situ
    pernah gak minum ephyra..mmg terbaik!

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe