Segmen Blogwalking By DayangDeno

Monday, April 14, 2014


Assalamualaikum & Happy Monday (^^,)

**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 1 Mei 2014

Faktor utama nak join Segmen ni adalah sebab terpandang Banner segmen ni. Comel gilerrrr....siyessss! Rasa nak cubit2 je pipi doodle tu walaupun hanya kartun semata2 kan. Mata plak kelip2 tu yang buat lagi geram...hahaha.

Jom join, klik BANNER okay (^^,)




You Might Also Like

43 person(s) poked me!

  1. hye..syira datang jenguk tuan blog..lama tak tegur..hehe
    :) jemput singgah blog syira, akan ada GA APRIL hari ini..tunggu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Syira sudi singgah. Nanti akak join GA Syira. (^^,)

      Delete
  2. hehe.. ecah pun geramm tngok doodles tu. tringin nak join.. tapi try cari masa =')

    ReplyDelete
  3. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  4. salam mesra,

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  6. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  8. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  9. dtg dri segmen yg sama
    done follow awk :)
    #761

    http://niyazzarra.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  12. membalas kunjungan dari segmen yang sama http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. Salam . Datang singgah XD
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/04/jom-segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html?showComment=1398179528846#c5949561327287049296

    ReplyDelete
  15. singgah dr segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  16. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.con/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  17. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  18. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  19. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Assalamualaikum . datang dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum. Saya dari segmen yg sama. Mari balas balik kunjungan saya :D http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  21. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  22. http://kataubaid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    dtg sini dri segmen yang sama ^^ done follow

    ReplyDelete
  23. Assalam, datang dari segmen yang sama :)
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  24. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  25. salam .. datang balas kunjungan dari segmen yang sama. # mekasih singgah ~~ already follow here ~ ^_^

    ReplyDelete
  26. Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ.
    http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  29. Salam..

    tq atas kunjungan.. singgah sini balas kunjungan..

    http://www.suesopian.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  30. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  33. Qila dari segmen kak deno jugak ni!!!

    Hehehheeh jom blogwalking jom hihihi

    ReplyDelete
  34. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  35. datang sini dari segmen deno :D done follow

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  36. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  37. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  38. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe