segmen : sihat bersama SHAKLEE (siri 2)

Friday, April 04, 2014


Nak join...nak join... *sambil melompat-lompat*

Saja buat intro cute. Hahaha...stress kerja ni. Assistant xada, keje menimbun, dah la hari ni hari Jumaat. Hari kritikal nak settle semua kerja2... Minggu ni bos banyak outstation, keje pun jadi melambak lah.

Eh, panjang pula membebel. Nak join segmen dari Mama Lynn dulu.
Hadiah nya produk Shaklee. Saya nak...saya nak...(^^,)

So, kena la join dulu, mencuba nasib hokey...
Klik BANNER untuk join yer.


FB Yana : YANA AFI

Segmen ni berlangsung selama 20 hari sahaja yer. 
Tarikh tutup : 22 April 2014

*Nota: Alhamdulillah, blogspot dah kembali normal. Dah boleh buat editing, dah boleh follow blog blogger lain tanpa ada error apa2. So, sapa nak launch segmen/GA, boleh berbuat demikian dengan sukacitanya. Kihkihkih~


You Might Also Like

8 person(s) poked me!

  1. terima kasih di atas penyertaan. tggu ye keputusan pemenang selepas 22.4.2014 nanti.. boleh semak senarai peserta kat blog ..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..
    saya menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya...
    hehe..nasib baik blogspot dah kembali normal macam dulu yeay ^_^

    ReplyDelete
  4. Hai emma dari segnan yg sama . GOODLUCK KAY :)

    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/segmen-sihat-bersama-shaklee-siri-2.html

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe