Senarai Peserta & Pemenang Segmen : Bloglist April 2014 [Yana_Pink_Blossom]

Sunday, April 13, 2014

Assalamualaikum w.b.t.

Pertama kali, terima kasih kepada semua yang sudi join segmen Bloglist Yana, walaupun x ramai yang join. Hehe...xpela, sebab memang x sempat nak promote. Publish pun dalam keadaan tergesa2, masa tengah kursus kat Melaka hari tu + tempoh segmen pun hanya 5 hari sahaja.
  1. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (3)
  2. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (10)
  3. http://mindakabur.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html#.U0Eo8PmSx2I (3)
  4. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (2)
  5. http://ceritahatiputriayu.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (3)
  6. http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (1)
  7. http://cenderahation9.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014_7.html (4)
  8. http://ciksitionline.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (2)

Secara automatik, pemenang komen entri paling banyak adalah :-
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/segmen-bloglist-april-2014.html (10)

Dan 2 orang pemenang lagi dipilih menggunakan Pak Cik Random.org. Tahniah kepada yang terpilih okay (^^,) PEACE~


Sila tinggalkan nama blog (url blog) beserta no.hp dengan segera di FB YanaPinkBlossom.
TQ & have a nice day (^^,)


You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. hye..syira datang jenguk tuan blog..lama tak tegur..hehe
    :) jemput singgah blog syira, akan ada GA APRIL hari ini..tunggu ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, wahh bestnya. taniah pemenang ye. singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  3. hihi...tak sempat bagitahu menang dah masuk dalam bloglist. yeayyy.. tenkiuu... (^_^)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe