#1 CPUV Nuffnang : Oreo Better Together

Wednesday, May 14, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah....hari ni masuk keje, Isnin aritu cuti emergency (hal belajo), semalam public holiday. Tapi 3 hari ni juga, x berapa sihat...sore throat, flu, cough, cukup lengkap 1 pakej. Huhuhu...hari ni gagahkan juga datang ofis sebab memikior banyak betul keje kat ofis, kalau tak....wajib dah MC. Huhuhu...

Korang, terima kasih sebab sudi singgah ke sini, walaupun jarang2 Yana sempat update entri. Sebenarnya banyak benda nak sharing kat personal blog ni, tapi masa membataskan rutin yang satu ni. Hurmmm... Insyaallah, Yana cuba sedaya upaya untuk blogwalking ke blog korang k (^_________^)

Pagi tadi, sebelum buka blog, memang rutin la login akaun nuffnang. Biasa login akaun nuffnang ni rutin wajib hari Isnin. Sebenarnya yg ni akaun nuffnang yang baru, bulan February 2014 baru register. Tapi, alhamdulillah, ada 1 CPUV yang berstatus 'On Going'. Real CPUV, selain 'Xaxis' tu... Tak sangka time ni juga mr.nuffnang ni datang bagi hadiah, walaupun dalam 2/3minggu ni jarang update status. Tenkiuuuuu mr.nuffnang (^^,)


Kalau korang nampak ada iklan oreo menari2 kat blog ni, tlg klik taw. Hehehehe...

Jgn lupa, Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday tinggal 2 hari je lagi k...


You Might Also Like

9 person(s) poked me!

  1. Replies
    1. TQ dear... Dah lama tunggu ni... Hahaha, sbb akaun yg lama dah bertahun xleh buka, Sebelum ni macam malas nak register akaun nuff baru...

      Delete
  2. tahniah yana...nak jugk..huhuhu..
    nnti jgn lupa singgh n menabung di
    www.notashalimar.blogspot.com jgk yeaa...:)

    ReplyDelete
  3. baru register dah dpt...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. tahniah... rezeki berblogging kan :-)

    ReplyDelete
  5. tahniah... rezeki berblogging tu

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. murah rezeki.. =D

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe