#2 CPUV Nuffnang : Sanofi Lactacyd April 2014

Monday, May 26, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Alhamdulillah, hari ni check akaun Nuffnang, ada lagi CPUV baru yang masih on going. Tenkiu beri much kat Nuffnang yang baik hati sebab bagi CPUV Sanofi Lactacyd April 2014. 

Bloggerista yang baik hati, tlg klik banyak2 ye kalau nampak iklan ni menari2 di blog ni yer. Then jgn lupa tulis di cbox, nanti Yana jenguk korang balik. (^_____________^)

Bila korang dah klik tu, jgn lupa isi form yang dia bagi, nanti dapat free sample Lactacyd tu. Cepat²...hihihi. Yana taw ni pun sebab Yana dah pergi klik ads ni kat blog lain, then baru taw dia nak bg free sample.


*p/s : Untuk pemenang Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday, yang dah inbox fanpage YanaPinkBlossom, hadiah dalam proses untuk shipping, Insyaallah akan dapat dalam minggu ni. Terima kasih semua yer (^^,) 


You Might Also Like

6 person(s) poked me!

Google+ Followers

Subscribe