Bagi Idea...Please?!!!!

Tuesday, May 27, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Lagi beberapa hari bulan Mei 2014 nak melabuhkan tirai.
Selepas tu Jun 2014 akan membuka tirai nya plak.
1 Jun 2014 tu tarikh yang amat istimewa untuk Yana.
Cuba teka tarikh apa? Hihihi...klu btol dapat adiah cekelat. Nak tak?
Hihihi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jawapan dia ialah :-
1ST YEAR WEDDING ANNIVERSARY
YANA ♥ DEAN
.
.
.
.
.
.
So, masih memikir² lagi hadiah apa nak kasik kat Mr.Yogi (Incik Suami). Hihihi...

Korang, idea please???
(^__________________________^)

Insyaallah, kalau tak ada aral melintang, Giveaway [3] : 1st Year Wedding Anniversary Yana & Dean akan dibuat. Tapi blom pasti lagi....hopefully sempat nak buat. Klu buat, harap2 juga dapat sambutan.



You Might Also Like

4 person(s) poked me!

  1. bagi bunga dengan teddy bear! haha.. kidding , kak.. emm..bagi jam pun boleh, .. tapi agak klise la... hikhik. sy xde pngalaman..huhu,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga + teddy bear ni zaman kapel² dulu dah selalu bagi...
      Kihkihkih...btw, tq Isya (^^,)

      Delete
  2. kite pernah bagi hadiah jam ngan psp pada hubby...tapi utk birthday la... tu pun sakit kepale fikir nak bagi ape...hadiah utk lelaki ni pyh sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Birthday tahun lepas dah bagi jam. PS4 dah ada kat rumah...
      Kann? Susah btol nak fikir hadiah untuk kaum Adam ni....

      Delete

Google+ Followers

Subscribe