Kampung Tanpa Wayar 1Malaysia di Putrajaya

Monday, May 26, 2014


Assalamualaikum w.b.t.

Weekend lepas, weekend yang paling busy & crowded di Putrajaya. Ermm...mana taknya, banyak gile program kot. Dekat blok rumah Yana pun ada program juga, perasmian Pusat Internet 1Malaysia oleh Menteri Wilayah Persekutuan. Dapat title Kampung Tanpa Wayar 1Malaysia.

Sila ignore superbike yang kat depan tu...hahaha~
 Kampung dalam bandar! Hehehe...Harap2 kemudahan internet ni x di salahguna. Tengok kat Pusat Internet tu, budak2 je penuh dalam tu. Hahaha...semoga dorang guna internet ni untuk benda² yang berfaedah la kan.






You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. so tak perlu langgan streamyx lah nie eh?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi....Naniey, dah namanya free kan, tapi signal tetap limited. So, jgn berharap sangat la kan... Tetap setia dengan unifi je kat rumah...

      Delete
  2. tapi slalunya KTW tu slowwwww :D klik2 nuff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah tu kot...sape nak guna yg laju, kena masuk dalam Pusat Internet tu lah kot. Tu yg budak2 penuh je dalam tu...

      Delete
  3. Waahh.. kat sabah ni cuma certain tempat ada..blom mrangkumi smua kampung lg.. peringkat demi peringkat kot.. =)

    ReplyDelete

Google+ Followers

Subscribe