Sedih...Sob...Sob

Monday, May 12, 2014


Assalamualaikum w.b.t.


Alahaiii...sedih hati ni sebab sudah 10 hari membiarkan blog tanpa update entri. 
Huwaaaa....busy sesangat!!! Siyess....rindu nak membebel, merapu merapan, bw n baca entri2 yg kelakar kat blog korang. Ermm....

Sabar...sabar... 
Thanks kepada yg sudi singgah di blog Yana ni, unconditions...really appreciate!!!

Tinggal beberapa hari lagi Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday
Sapa2 yang belom join, jgn lupa join taw!!!




You Might Also Like

5 person(s) poked me!

  1. assalamualaikum yana...selamat mlm singgah blogwalking ke sini...;)

    ReplyDelete
  2. Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
    Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ TB. Baru claim kat sponsor, cuma belum dapat pape respond lagi...
      Pemenang yg dah claim hadiah kat Yana, dah settle daaa...tinggal sorg je yang belum claim...

      Delete

Google+ Followers

Subscribe